Billige el-cykler på tilbud

Hos CYKELSKRÆDDEREN har mange el-cykler på lager til billige priser. Selvom vi sælger billige el-cykler, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Læs videre og lær mere om el-cykler, og find en god og billig el-cykel, der opfylder alle dine ønsker.

Hvad er fordelen for dig.

Den helt store fordel ved en el-cykel i sammenligning med en traditionel cykel er, at en el-cykel har en lille batteridrevet hjælpemotor, der letter cyklingen betydeligt. En el-cykel fungerer helt som en almindelig cykel, og det kræver intet særligt kendskab til el-cykler at køre på dem. Det smarte ved en el-cykel er, at modvind og bakker ikke er problematiske for din cykeltur. Med hjælpemotoren kommer du nemt og hurtigt over de forhindringer, du normalt oplever, når du cykler.

Når man køber en el-cykel online er det et spørgsmål om en tillidssag. Hvordan forholder man sig ved garanti, eller ved service? Kan man få hjælp til gennemgang af cyklen, så man får en god start? Dette er bare nogle af de spørgsmål der kan opstå når man vælger at kigge på el-cykler online i en webshop.

Hos CYKELSKRÆDDEREN kan vi altid hjælpe med spørgsmål når vi leverer din nye el-cykel, og vi kan komme og hjælpe hurtigt hvis uheldet skulle være ude og der opstår en reklamation på din el-cykel købt hos os. Er vi rigtig uheldige og den skal en tur forbi værkstedet, kan vi låne dig en anden, så du ikke skal undvære en cykel. – Samtidig er vores priser nogle af de laveste på markedet.

 

Hvilken el-cykel skal jeg så vælge?

Der findes mange mærker og mange forskellige modeller af el-cykler på markedet. Vi har her hos CYKELSKRÆDDEREN mange års erfaring i salg af el-cykler. Dette har betydet at vi har sorteret i de mærker vi ikke syntes er pålidelige nok til det danske klima. Derfor forhandler vi kun de bedste mærker hvor kvalitet, men også service er i orden.

Du skal gøre dig klart om du ønsker en el-cykel i sportsmodel, citybike eller måske den klassiske shopping cykel. Dernæst skal du finde et budget så du ved hvor meget du vil bruge på en ny el-cykel, derefter kan du afsøge markedet for det bedste tilbud, dette har vi gjort for dig, så hos CYKELSKRÆDDEREN kan du trygt handle og samtidig vide at du laver den bedste handel.

 

Der er mange forskellige batterier?

Alle de el-cykler vi forhandler bruger den nyeste teknologi i deres batterier. Det giver længere levetid og forlænger samtidig rækkevidden på din el-cykel.

Centermotor, forhjulsmotor, baghjulsmotor?

Centermotor og forhjulsmotor er lige pt. de meste solgte systemer i Danmark til el-cykler. Centermotoren bliver tit rost for at have det mest behagelige træk, desværre er denne type dog også den dyreste. Vi har i mange år forhandlet el-cykler med forhjulsmotor, som fx. Raleigh, Kildemoes, Centurion, Nishiki med flere. De er roste modeller og score altid godt i tests.

Ønsker man en el-cykel med centermotor er MBK, Raleigh, Ebsen,E-Fly at foretrække. Typisk køre de med Bosch, Shimano eller Bafang motorsystem. Alle 3 systemer meget pålidelige og kan godt anbefales til det danske klima.

 

Alt du skal vide om el-cykler

El-cykler er tiltagende blevet mere og mere populære indenfor de sidste par år, da flere og flere har opdaget fordelene ved at købe en el-cykel. En el-cykel kan for mange lette gøremålene i hverdagen, og en el-cykel kan i nogle tilfælde være et alternativ til en scooter eller sågar en bil. Modsat en scooter eller en bil får du stadig en masse motion samtidigt med, at du også sparer penge på benzin. El-cyklen er også langt billigere at vedligeholde end en bil.

Det eneste, du skal sørge for med en el-cykel, er at lade den op. Alle el-cykler her på cykelshoppen.dk har dog mobile opladere, så du nemt kan tage opladeren til din el-cykel med dig, hvor end du skal hen. Du kan også sagtens cykle på din el-cykel uden at den er ladet op, men da den er noget tungere end en almindelig cykel, så kan det være en ret tung affære, hvis du glemmer at lade din el-cykel op.

El-cykler er en lidt større investering end en almindelig cykel. Til gengæld kan den hjælpe dig med en masse praktiske ting i hverdagen. Mange bruger en e0c-ykel som en hjælp i hverdagen – for eksempel når der skal handles. Langt de fleste el-cykler kommer med en rummelig cykelkurv, hvilket giver dig rigtig gode muligheder for at bruge den som en praktisk hjælp til en lang række formål.

 

KØR PÅ EL-CYKEL

Vær grøn og kør på el

I mange tilfælde kan en el-cykel erstatte en bil. Og det har mange fordele! Der er naturligvis en stor økonomisk besparelse at hente, hvis du vælger at investere i en el-cykel fremfor en bil. Derudover får du motion, når du kører på din el-cykel, og sidst, men ikke mindst, vil miljøet takke dig for dit valg. En el-cykel kører nemlig ikke på benzin, og sviner derfor ikke. Så det er bare om at hoppe op på sadlen og køre ud i det blå på din grønne el-cykel!

Få lettet den normale cykeltur

En el-cykel er også optimal for dig der gerne vil cykle, men gerne vil have lettet din cykeltur lidt. Mange undlader eksempelvis at cykle på arbejde eller i skole, fordi de ikke vil møde op gennemsvedte og opkogte. Andre har lige lidt for langt til, at de har overskud til at cykle frem og tilbage til hverdag. Det kan også være, at du bor i en område med mange bakker, der er hårde at cykle op af, eller at det er hårdt for dig fysisk at cykle på en almindelig cykel. Her er el-cykler et super godt alternativ, da du får lettet din cykeltur, men stadig får den daglige motion.

Find din nye el-cykel

Her hos CYKELSKRÆDDEREN har vi ofte en række gode tilbud på el-cykler. Når du vælger hvilken el-cykel, der er den rette for dig, så skal du som altid finde den rigtige størrelse, det rigtige antal gear mv. Men du bør også se på batterilevetiden på den el-cykel, du overvejer at købe. Skal du bruge din el-cykel til længere ture? Så er det en god idé, at du vælger en cykel, hvor du kan køre langt pr. opladning. Jo højere antal watt desto længere kan du køre pr. opladning.

Hos os kan du både få el-cykler som mountainbikes, traditionelle damecykler eller som citybikes. God fornøjelse med din nye el-cykel.

CYKELSKRÆDDEREN har handlet med herre- og damecykler i mere end 10 år og vi ved, hvor vigtigt det er med en god og solid cykel. Vi køber stort og godt ind, og det giver billige priser til dig.

Hvis du vælger at købe din nye el-cykel hos os, så leverer vi den klargjort lige til dig. Så hvis du køber din cykel hos os, så er du klar til at tage den i brug med det samme!

Jeg har flere spørgsmål om el-cykler?

Vi elsker en god snak om el-cykler, tøv derfor ikke med at skrive, eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Ring til vores kundeservice på 49 18 13 04 – eller send en e-mail til cykelskradderen@outlook.dk, Hvis du har mulighed at komme forbi i Cykelskrædderen så må vi vejlede dig og du har mulighed at prøve en el- cykel.

Vi håber at kunne få lov til at levere din nye el-cykel.

 1,265 total views,  1 views today